Vés al contingut
1

Vacunació sense cita prèvia a la Fàbrica Llobet i Guri de Calella, aquest dimarts

 

És un nova jornada que ha anunciat el Departament de Salut. Es fa avui entre les 3 de la tarda i 2/4 de 7.

Hi poden acudir aquelles persones majors de 12 anys que encara no hagin rebut cap dosi, presentant la targeta sanitària o document identificatiu. Cal recordar que les persones entre 12 i 15 anys han d’acudir acompanyades del pare, mare o tutor/a legal.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins una nova estratègia de vacunació impulsada pel Departament de Salut per augmentar la cobertura poblacional durant aquest mes d’agost, amb l’objectiu de facilitar que la tornada a l’entorn educatiu, així com als llocs de treball el pròxim mes de setembre sigui més segura.

Les darreres dues setmanes s’ha detectat una disminució en el nombre de cites prèvies i han augmentat les persones que, tot i tenir cita, no es presenten al punt de vacunació.

És per això que s’han habilitat diferents punts de vacunació sense cita prèvia arreu del territori, entre ells Calella. Es poden consultar quins són aquests punts aquí.

Tot i això, per contribuir al bon funcionament i organització dels punts de vacunació, des de Salut es recomana demanar cita prèvia per internet a www.vacunacovidsalut.cat.

 

 

 

 

1