Vés al contingut
5

Curs de creació artística per a nens i nenes i classes de pintura i dibuix per adults a l’espai Creatiu

Fotos: Espai Creatiu

 

 

L’espai creatiu de Pineda comença nova temporada aquest mes de setembre oferint un curs de Creació artística per a nens i nenes durant el periode escolar on aprendran la realització pràctica de les arts visuals a partir de diferents tècniques i procediments i també a reflexionar sobre temes d’actualitat. Es treballarà la coeducació i els valors i la seva traducció a través de les arts plàstiques. El curs es farà els dijous de 17h a 19h a l’espai Creatiu del c/Major 30.

 

 

1
 

 

I també l’espai creatiu organitza classes de pintura i dibuix per adults dirigit a persones major de 12/14 anys on s’acompanyarà la inquietut creativa individual amb l’aprenentatge de diferents tècniques i procediments i el treball sobre el concepte i les pròpies inquietuds. El curs es fa durant tot l’any els dijous de 19h a 21h a l’espai Creatiu del c/Major 30.

 

2


 

Per a més informació i inscripcions heu de trucar a la Filo 610 324 667. Per poder fer els cursos cal ser soci de l’Espai Creatiu.


 


 

I durant els dies de Festa Major, l’Espai Creatiu de Pineda va organitzar un concurs de pintura ràpida repartit en 4 grups. L’entitat ja ha publicat els guanaydors. Pel que fa als guanyadors del grup A, el primer classificat ha estat Àlex Nuñez i el segon classificat Adrià Sánchez. Pel que fa al grup B Jordi Martorell ha estat el primer classificat i Adriana Pedreda ha quedat segona. Al grup C, el primer classificat ha estat Gisela Garcia i com a segon classificat José Manuel Garcia. Finalment, els classificats al grup D la primera ha estat Queralt Garcia i el segon classificat ha quedat desert.

 

3