Vés al contingut
1

Inscripcions obertes als cursos i tallers de l’Associació de Dones Pinedenques

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escola AQUÍ l'entrevista

 


 

Aquests dies ja podeu fer les inscripcions pels diferents cursos i tallers organitzats per l’Associació de Dones Pinedenques. Al local que tenen al carrer Barcelona, podeu fer des d’activitats manuals com patchwork, patronatge i costura, pintura de roba a activitats físiques com gimnàstica correctiva, aeròbic, balls de saló i Taitxi/Txikung. També es fa un curs d’anglès a nivell principiant i nivell mig. I al Centre Cívic Poblenou, l’entitat organitza els cursos de Patchwork, gimàstica correctiva i passiva, el grup Anem a Caminar, Pinta Artesania i Dansa Moderna.

 

 

Hem parlat amb la presidenta de l’Associació de Dones Pinedenques Eva Maria Pastor i la vicepresidenta de l’entitat Dolors Campos i ens han explicat que la nova junta té moltes ganes de tirar endavant els cursos i tallers. Eva Campos ha explicat que l’entitat és oberta a dones i homes.

 

 

Les inscripcions les podeu fer de dilluns a dijous en horari de tarda de 16:30h a 19h al local de c/Barclona 35, entresol. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 767 18 43 i també al facebook de l’Associació de Dones Pinedenques i al seu instagram. Els cursos i tallers començaran a partir de l’1 d’octubre.

 

1