Vés al contingut
1

El pinedenc Joan Grèbol escollit nou Hereu de Catalunya: ‘És un cúmul d'emocions'

Fotos: Foment Tradicions Catalanes i Ràdio Pineda

 

 

 

El pinedenc Joan Grèbol ha estat proclamat Nou Hereu de Catalunya i Marta Ferret, de Sitges, és la nova Pubilla de Catalunya. Han estat escollits aquest diumenge en un acte a la població de Seva. Joan Grèbol, que ha estat Hereu de Pineda el 2019, s’ha mostrat molt content del títol nacional, tant del resultat com de l’experiència dels exàmens orals i escrits que s’han fet aquest cap de setmana a la població de Seva. Joan Grèbol ha dit que encara està en xoc i que ha estat un cúmul d’emocions.

 

Joan Grèbol ha rebut aquestes últimes hores moltes felicitacions, entre elles, la de l’alcalde de Pineda Xavier Amor, com també del Pubillatge pinedenc i de l’entitat que el va proposar com a Hereu de Pineda el 2019, el Centre Cultural, entre moltes altres felicitacions de tot Pineda. Joan Grèbol ha dit a la nostra emissora que el seu telèfon no ha parat de sonar.

 

Juntament amb ell s’han proclamat els representats de les les Comarques Barcelonines, Gironines, Lleidatanes i Tarragonines en un acte carregat d’emotivitat. Tots ells han estat proclamats en el certament celebrat a la població de Seva (Osona), després d’un any 2020 en què no es va poder celebrar el certamen degut a la pandèmia.

 

1

Joan Grèbol durant l'acte de proclamació del Pubillatge de Catalunya

 

 

2

Marta Ferret, nova Pubilla de Catalunya