Vés al contingut
1

Pineda en Comú fa públiques les seves propostes de cara al Pressupost Municipal de 2022

Foto d'arxiu. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Marcos Ortega

 

Pineda en Comú ha fet públiques les propostes davant del debat del pressupost municipal del 2022 que es portarà a ple el proper mes de novembre. Pineda en Comú ha presentat tres grans propostes de cara al pressupost municipal del 2022.


 

Inversió a l'espai públic

4M€ d’inversió a l’espai públic i 500.000€ d’aquest «sota criteri de les veïnes i veïns dels barris en un procés participatiu». Marcos Ortega assegura que «hi ha un dèficit històric del govern de Xavier Amor a l’hora d’invertir en aquesta àrea,». Assegura que «hi ha carrers en mal estat, forats a l’asfalt, mobiliari públic vell i amb poc manteniment».

Segons Marcos Ortega, Pineda En Comú «aposta per tenir un poble modern i adequat als nous temps, més amable, sostenible i amb eliminació de barreres arquitectòniques amb un pla a mig termini».

 

Més diners per la Taula de Reconstrucció

Doblar els diners a la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica de Pineda per arribar als 500.000€. Demanen un nou impuls al teixit econòmic i comercial i als agents socials que ajuden a moltes famílies i persones.


 

Més diners per les entitats esportives

Destinar 80.000€ als clubs i entitats esportives ja que «mouen molts nens i nenes i joventut, fent una gran tasca social, educativa i d’oci».

Marcos Ortega també ha dit que «l'Ajuntament de Pineda té capacitat d'endeutament amb una economia sanejada» i ha afegit que «cal tenir un pressupost més realista i que tingui en compte una estratègia de futur».