Vés al contingut
1

Alumnes de 3er de l’escola Jaume I: ‘No podem viure si no cuidem el planeta’

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'espai 'Anem a l'escola'

 


 

L’Univers, el Big Bang, com és el planeta Terra, quina relació hi ha entre l’aigua i els volcans i què està passant amb el volcà de La Palma són algunes de les qüestions que treballen els alumnes de tercer de l’escola Jaume I al projecte: ‘La Terra per dins i per fora’.

 

 

1

 

 

 

En aquest projecte els alumnes aprenen i experimenten sobre el comportament dels volcans aquàtics i terrestres, també han treballat les diferents capes de la Terra i han tingut dues videoconferències d’experts que els hi han parlat dels volcans. El treball l’han fet conjuntament les tres classes de tercer. L’Hugo, la Juliet, la Sara, el Liam, en Guillem i la Noa ens ho han explicat i també han parlat de la importància de cuidar el planeta Terra.

 

 

2

 

 

Cecília Castellà Chaos, tutora de tercer ha explicat que l’objectiu del projecte és aprendre temàtiques properes i potenciar el treball en equip, descobrint l’aprenentatge per un mateix.

 

3

 

 

 

Podeu escoltar el programa sencer ‘Anem a l’escola’ amb Olga Diéguez, dedicat al projecte ‘La Terra per dins i per fora’ de l’escola Jaume I al servei de Ràdio a la carta.

 

 

7

 

 

 

 

6

 

5

 

4

 

3