Vés al contingut
1

Pineda suspèn la Revetlla de Cap d'Any

Ho ha anunciat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, al programa Pineda Es Mou de Ràdio Pineda. Ha lamentat haver de prendre aquesta decisió, però les circumstàncies actuals, ha explicat, faran que no sigui possible. La revetlla a Pineda és gratuïta i a l'aire lliure, i aquest any s'havia plantejat en un espai gran, a la plaça Espanya. Tot i així, es tem per les aglomeracions i pel fet que per prendre el cava i el raïm la gent es trauria la mascareta. A més, sumat a que hi haurà toc de queda a la 1, tot ha portat a prendre aquesta decisió. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que l'aposta a Pineda sempre és fer una revetlla oberta a tothom, sense pagar entrada, i fer el raïm al carrer. Aquest any, però, no podrà ser.

 

Des del consistori també s’està treballant en adaptar les activitats de Nadal que puguis suposar major acumulació de gent com per exemple la obertura i visita a la Fàbrica de Joguines de Pineda, prevista pel proper dilluns 27 de desembre i fins el 4 de gener.

 

1

Revetlla a Ràdio Pineda

Sí que hi haurà revetlla per Ràdio Pineda. El DJ Ricard Ubach prepara una nit de cap d'any radiofònica, per poder fer la festa a casa. Ja el 31 a la tarda, a partir de les 6, hi haurà especial Megatop30, amb OttyDJ; i a partir de les 8 vespre, especial Cap d'Any. A les 12 farem les campanades i la música especial d'Any Nou seguirà fins la matinada.