Vés al contingut
1

La seu d'Òmnium Alt Maresme acollirà la mostra dels Premis VOC -Versió Original en Català-

 

Escolta Antoni Latorre, de la junta d'Òmnium Cultural

 

Són premis que promou Òmnium Cultural per a la creació audiovisual en català. Són premis per reconèixer els millors curtmetratges, websèries i nous formats audiovisuals fets originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts. Engloba tres categories, curtmetratges de ficció, curtmetratges documentals i Sala Oberta, destinada a projectes audiovisuals emmarcats dins dels nous formats, en fase de desenvolupament. Antoni Latorre ha explicat que «són una aposta per la creació de cinema en català».

A Pineda es podran veure sis treballs diferents, aquest divendres, a partir de les 7 de la tarda a la seu d'Òmnium Cultural del Carrer Montpalau 12-14 de Pineda. També es faran sessions altres dies a Malgrat, Canet i Calella. Podeu demanar entrades de cada sessió, que és gratuïta.

Antoni Latorre ha dit que «el català es troba en un moment de recessió i cal potenciar la llengua des des tots els àmbits, com és també la creació audiovisual».

 

Les obres presentades reben dos premis, del Jurat d'Òmnium, i el jurat del públic, que el voten les persones que assisteixen a cada exhibició.

 

1