Vés al contingut
1

Teatre fòrum: ‘Sexualiquè’ per construïr una sexualitat saludable, segura i lliure

Fotos: Espai Jove i Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Les regidories de Juventut i Salut de l’Ajuntament de Pineda, amb la col·laboració de l’Escola de Teatre Artur Iscla, han treballat conjuntament un projecte sobre salut sexual que ha donat com a resultat l’obra de teatre ‘Sexualiquè’ i que podeu veure aquest divendres a l’Auditori. L’espectacle el fan els nois i noies de l’Espai Jove i ha sorgit arran d’una formació dins dels actes de la setmana de la Salut Sexual.

 

L’espectacle ‘Sexualiquè’ és aquest divendres a les 18h a l’Auditori i en acabar es farà un debat. L’entrada és gratuïta però cal fer la reserva a través de l’Instagram de l’Espai Jove @canjalpí_espai jove i escanejar el codi QR.

 

1

Un moment de l'assaig de 'Sexualiquè'. Foto: Espai Jove

 

 

La tècnica en Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Pineda Mar Latorre ha explicat que és molt important parlar de sexualitat amb els joves d’una forma lliure i sense prejudicis. De la seva banda la integradora social de l’Espai Jove Jenny Mercader ha dit que l’espectacle tindrà una durada de 30 minuts on els joves faran diversos monòlegs relacionats amb els drets sexuals i la violència sexual, temes d’orientació i identitat, de les primeres vegades i dels mites entorn al sexe.

 

 

2

Jenny Mercader i Mar Latorre a Ràdio Pineda

 

 

 

 

 

3