Vés al contingut
1

Los Extremeños, guardonats amb el 2n premi a la millor botifarra d’ou singular de Catalunya 2022

Foto: Los Extremeños

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 


El Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana ha premiat la botifarra d’ou, de calçots a la brasa amb salsa romesco, que elabora la botiga Los Extremeños de Pineda. Aquest dijous a la tarda han estat guardonats amb el segon premi de la millor botifarra d’ou singular de Catalunya 2022. Una botifarra que elabora Carlos Tarazaga amb el seu equip.

 

Recordem que és el segon any consecutiu que l’establiment resulta premiat en aquest certamen. L’any passat van ser finalistes. L’empresària Maria José Sánchez, propietària de l’establiment, ha dit a Ràdio Pineda que estan molt contents pel premi i ha destacat que és un reconeixement en un sector d'empresa familiar que treballa artesanalment. Ha dit que que «era molt difícil guanyar per l’alt nivell del concurs i representa tots els esforços en l’elaboració de productes d’elaboració pròpia, artesanals, de proximitat i sobretot saludables».

 

María José Sánchez ha agraït a tot l'equip que treballa a Los Extremeños i als nois del seu obrador, que ho han fet possible

 

El Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana és un certamen que vol reforçar el valor dels productes artesanals i del comerç de proximitat i a més, millorar la qualitat d'uns dels productes tradicionals procedents del receptari popular.

 

1

Les botifarres que han participat al certàmen

 

 

2