Vés al contingut
1

David Ponsdomènech: «M’emporto molta amistat de moltes persones del Foment»

Fotos: Foment de les Tradicions Catalanes i Ràdio Pineda

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

David Ponsdomènech: «M’emporto molta amistat de moltes persones que han passat pel Foment i hem format una gran família»

El pinedenc David Ponsdomènech ha deixat el seu càrrec al capdavant del pubillatge català. Recordem que a finals de gener es van celebrar eleccions a la Junta Directiva del Foment de les Tradicions Catalanes on s’han incorporat nous membres. David Ponsdomènech ha estat cinc anys al capdavant d’aquesta institució que vetlla pel pubillatge català. L’hem entrevistat a Ràdio Pineda i ha fet balanç. Ha dit que s’emporta molta amistat de totes les persones, tant de Pineda com de Catalunya que han passat pel Foment, i també ha explicat que es forma una gran família dins del pubillatge català.

 

David Ponsdomènech ha dit que la figura de la Pubilla i l’Hereu a Catalunya està arrelat de forma desigual al territori, depenent de la zona. En el cas de Pineda ha dit que el pubillatge està actiu, fan moltes sortides i també ha tingut paraules pel pinedenc Joan Grevol, actual Hereu de Catalunya.

 

Tot i que ha deixat el càrrec al Foment de les Tradicions Catalanes, David Ponsdomènech segueix al capdavant del Pubillatge de Pineda. El seu objectiu ara és anar a les escoles i als instituts del municipi a donar a conèixer el món del pubillatge als més joves.

 

2

Joan Grevol Hereu de Catalunya i David Ponsdomènech