Vés al contingut
1

Surt el primer contingent de material humanitari de Pineda cap a Ucraïna

 

 

Pineda mostra un cop més la seva solidaritat amb els damnificats per la guerra d'Ucraïna. Un primer camió de Protecció Civil ha sortit de Pineda cap a Barcelona per ser portat, posteriorment, a les persones refugiades d'Ucraïna.

Les persones que ja han col.laborat amb el poble d'Ucraïna s'han mostrat a Ràdio Pineda «consternades per la situació que viu el poble ucraïnès» i han manifestat que «és una gran injustícia».

Ja ha arribat molt de material als nostres estudis que s'envia als campaments de refugiades ucraïnesos que hi a Polònia entre altres punts.

Es demana llet en pols per a nadons, anoracs infantils i per a adults, i mantes entre altres com ara motxilles i productes d'higiene. També aliments en conserva que no sigui en pots de vidre i medicaments bàsics.

La campanya solidària està coordinada per l'Ajuntament de Pineda, en col·laboració amb Protecció Civil i el Consolat Ucraïnès. Les persones que vulgueu col·laborar ho podeu fer portant material o aliments a Ràdio Pineda C/ Justícia, 25 i també al Centre Cívic Poblenou, a Can Xaubet i a les escoles de Pineda.


 


 

Principalment es recull:

Aliments i productes per nadons (Llet en pols, farinetes, bolquers, tovalloletes...)

Aliments secs i en conserva (no vidre). Tonyina, galetes, llet, xocolata, fruits secs i menjar enllaunat.

Productes d'higiene personal i de neteja.

Medicaments. Embenats, esparadrap, tiretes, tisores, termòmetres, esponges, sabó, pasta de dents, guants de làtex, ibuprofè, dalsy, anti inflamatoris, etc.

Roba i calçat d'hivern per infants i adults. Mantes, sacs de dormir, tovalloles, motxilles.


 

protecciocivilpinedademar21@gmail.com


 

 

1

 

1

 

1


 

1