Vés al contingut
1

8-M a Ràdio Pineda: Neus Pociello, directora de l'ICD, retransmissió del Manifest i taula rodona d'esport femení

Ràdio Pineda fa demà una programació especial amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. A les 8,10 del matí entrevistarem la Directora de l'Institut Català de les Dones, Neus Pociello, amb Pep Basart.

 

A les 12 del migdia, pel canal d'Instagram de Ràdio Pineda podreu seguir en directe la lectura del Manifest Institucional del 8-M, que es farà a la plaça Catalunya, a les portes de l'Ajuntament.

 

I el programa Minut 30, presentat per Rafa Soriano, dedicarà una taula rodona a l'esport femení a 2/4 d'1 del migdia. Participaran Imma Márquez, instructora de karate i karateka reconeguda internacionalment; Aisha Njie i Ariadna Torrent de l'equip Cadet femení de la UER Pineda; Yasmina Mokadem del Racing Pineda portera del Cadet Femeni i va ser seleccionada amb la selecció comarcal del Maresme. I laura Pons, del club judo Pineda, que ens parlaran de l'activitat que preparen de defensa personal per a dones.


 

La programació continuarà dimecres amb el programa Pineda Es Mou, presentat per Maria-Josep Hernàndez a 2/4 de 2 del migdia. Participaran la regidora d'Igualtat, Verònica Rebollo; la tècnica de promoció de la Salut de l'Ajuntament de Pineda, Mar Masvidal i l'Associació de Dones pinedenques.