Vés al contingut
1

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda celebra l'Assemblea General el proper dilluns

 

La trobada servirà per reiniciar les seves activitats i segons la seva junta «per fer un retrobament després de dos anys de pandèmia». És oberta a socis i també a tota la gent gran de Pineda i es farà dilluns des de les 11 del matí al Casal d'Avis Les Mèlies.

Han explicat que un dels temes que volen presentar és el projecte perquè Pineda tingui una residència de gent gran pública que doni cabuda a les persones que no poden assumir una plaça privada.

L'Anna i la Carmela han explicat que «fa temps que tracten el tema amb l'equip de govern i es va en la bona direcció i s'han fet visites per concretar el projecte». Han demanat «la implicació del Govern de la Generalitat en el projecte».

La vicepresidenta, la Carmela, ha dit que «també volen proposar fer una trobada festiva per re-emprendre les seves activitats ja que ha pandèmia ha estat molt dur per a molta gent gran». Han dit que «algunes persones ho han passat molt malament i ara volen tenir un missatge optimista per a totes elles». L'Assemblea es farà el dilluns a les 11 del matí al Casal d'Avis Les Mèlies de Pineda.