Vés al contingut
1

Torna el Sant Jordi amb més força i el temps ha respectat força la jornada

 

Galeria de fotos de Sant Jordi


 

Sant Jordi arriba enguany amb els millors pronòstics del sector del llibre i de la rosa, després de dues edicions marcades per la pandèmia. La Cambra del Llibre ja augurava fa uns dies una jornada "històrica" de retorn a la normalitat en què es podrien superar els 1,9 milions de llibres venuts i els 22 milions facturats pel sector la diada del 2019.

Malgrat el temps irregular s'ha vist ambient de festa sobretot a la Plaça de les Mèlies i Plaça dels Reis Catòlics i a totes les floristeries i llibreries de Pineda i de tot Catalunya.

 

L'alcalde de Pineda ha dit que «s'han notat les ganes de tornar a la normalitat i ha pogut visitar totes les parades de Pineda». Ha explicat que «hi ha molts autors locals amb talent i cal donar-los un cop de mà». Ha fet una crida a «celebrar la festa amb la màxima intensitat perquè és molt bonica de celebrar».

 

1

 

1

 

1
 


 

Bones vendes de llibres i roses

Els llibreters han dit a Ràdio Pineda que serà un "molt bon Sant Jordi" i que es recuperaran l'ambient i vendes del 2019. De fet, després de dos anys, la Diada torna a celebrar-se com es feia abans de la pandèmia. Sense restriccions, perímetres ni límits d'aforament. Segons han dit «es veuen les ganes de festa literària". Igualment, els floristes confien a vendre al voltant dels 6 milions de roses, les mateixes que el darrer any abans de la crisi del coronavirus.

Només la pluja amenaça de fer la guitza i de moment ha obligat a modificar preventivament algunes ubicacions de parades i actes.

 

1

 

1

 

1

 

1