Vés al contingut
1

La pinedenca Clàudia Basart ha estat escollida per a la nova edició de Masterchef de Televisió Espanyola

 

Escolta aquí l'entrevista a Clàudia Basart

 

Clàudia Basart ha presentat el plat 'De terra i de mar' amb pèsols de Llavaneres i regust asiàtic amb una 'vieira'. Ha superat el càsting per a participar al concurs entre 50 candidats i candidates fent un plat com a prova per continuar endavant al concurs. Clàudia Basart ha dit que «tot ha anat molt ràpid i esta molt contenta d'haver estat triada pel concurs televisiu». Ha dit que «hi ha molt de nivell i espera tenir una bona participació en aquest programa televisió de gran format». Ha explicat també que «hi ha perfils molt diferents i s'ho està passant molt bé».

 

1

 

També van haver de fer una segona prova a Madrid amb un menú tradicional de canelons i 'cocido madrileño' per a 240 persones i que va ser solidari. En el seu cas, ha explicat que «és una apassionada de la cuina i ha explicat com era el plat que li ha donat el passi al concurs».

 

1

 

En una entrevista a Ràdio Pineda ha dit que «té un caràcter molt desenfadat i pensa que això ha estat un factor a tenir en compte per participar al show». Ha dit que «el programa està ple de sorpreses i és molt divertit». Ha explicat que «espera tenir una bona participació i assumir el nivell que es demana, que és molt alt».

 

El concurs té un format de gran èxit televisiu i s'ha convertit en un espectacle que té una durada de gairebé 3 hores per programa. La propera gala es farà avui a partir de les 10 de la nit.