Vés al contingut
1

El 'Pineda Mar de Flors' omple de color i d'obres molt originals el centre de Pineda

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

El públic no s'ha volgut perdre la cinquena edició del certamen que ha omplert de color alguns espais emblemàtics del poble. S'han pogut veure obres molt originals a Santa Maria de Pineda amb l’artista Gironí Ferran de la Rosa, la plaça de Catalunya amb la Comparsa Tribala, la façana de Can Comas amb els alumnes de l’Institut Euclides, la plaça de les Palmeres amb una instal·lació de l’artista Pol Valls o a la plaça de Mar amb la intervenció de l’estudi d’arquitectura de Sant Iscle de Vallalta Surostudio.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

1
 

A la plaça de Sant Pere Pescador s'ha vist la recreació d'una façana d'un poble de la Mediterrània que ha fet l’Espai Creatiu i finalment, una recreació de 'la màquina de treure' que compleix 100 anys a les barques a la platja que ha fet l’Associació de Vela Llatina El Mamelló. També hi havia les instal.lacions de les escoles i instituts als carrers del centre i també a l'Ajuntament. S'ha pogut veure un “Mar de peixos” als balcons de l’Ajuntament amb la participació de l’escola Sant Jordi, escola Aloc i institut Pineda i també a la biblioteca Sara Llorens amb alumnes de l’institut Euclides. També “La Gran Onada” al llarg del carrer Doctor Bertomeu amb alumnes de l’escola Poblenou, Antoni Doltra, Mediterrània, Jaume I i Fedac.


 

I com ja és tradició, el comerç de Pineda també ha preparat aparadors engalanats per aquesta cita amb les flors. Més d’una vintena de comerços han decorat els seus aparadors i façanes amb motius florals.

 

1

 

 

1

 

 

1