Vés al contingut
1

Cinefòrum amb el documental ‘Mi Gran pequeña Granja’

Foto: Ràdio Pineda

 


 

El grup El Pinyó de Pineda de consum responsable, proximitat i sostenibilitat organitza aquet divendres un cinefòrum amb la projecció del documental ‘Mi Gran pequeña Granja’ a l’Ateneu Sa Boada. El documental està basat en una història real d’una parella que abandona la ciutat perseguint el somni de construir una granja per conrear el camp en harmonia amb la natura. Jaume Font, membre del grup El Pinyó ha explicat que han triat aquest documental perquè transmet esperança i respecte cap al medi ambient.

 

El documental aborda diferents qüestions com el fet que els canals d’alimentació, les pràctiques agrícoles i la natura estan estratègicament connectats. Jaume Font ha dit que el consum del producte de temporada i de proximitat és més sostenible i protegeix el paisatge.

 

El documental ‘Mi Gran pequeña Granja’ el podeu veure aquest divendres a les 19h a l’Ateneu Sa Boada del C/Verdaguer 17. l’entrada és gratuïta. En acabar es farà un debat sobre la relació de les persones amb la natura. Organitza el grup El Pinyó de Pineda, l’associació de Consum Responsable de Pineda.

 

 

1