Vés al contingut
1

S'obre el termini de presentació sol·licituds per l'adjudicació d'espais de la Fira d'Estiu

 

Es celebrarà del 24 de juny a l’11 de setembre tardes de 18 h a 24 h, de dilluns a diumenge, a la Plaça del Mar. Fira d'Estiu està adreçada a artesans i assimilables amb productes que han estat elaborats per ells mateixos en un 90% i assimilables que venen productes que han estat elaborats per ells mateixos en un 50%.

Es podran sol·licitar únicament, la venda dels següents productes artesanals d’alimentació: creppes, xurros i bunyols, llaminadures, garapinyades, fruits secs, olis i vinagres, mel, melmelades, conserves, cotó de sucre i pomes caramel·litzades, olives, herbes i espècies, cafès, xocolata, cacau i tes (només matèria prima, no elaborats), flors i plantes, producte ecològic de km 0 i, vins, caves i licors.


 

Fira a la Plaça del Mar

Els espais seran adjudicats en règim de concurrència competitiva. Els adjudicataris es seleccionaran mitjançant l’aplicació de diversos criteris de valoració. Els plecs de prescripcions tècniques que regeixen aquestes autoritzacions estaran disponibles per a consultes a l’e-tauler de la seu electrònica de la web de l’Ajuntament:

https://seu.pinedademar.org/siac/Det