Vés al contingut
2

Els autors locals Marçal Mora i Sònia Avellaneda presenten els seus llibres al Centre Cívic Poblenou

Foto: Ràdio Pineda

 


 

Aquest divendres es fa al Centre Cívic Poblenou la presentació conjunta del llibres ‘El tapis de la creació’ de l’autor pinedenc Marçal Mora i ‘Julepe, episodios extraordinarios de una vida revuelta’ de l’autora pinedenca Sònia Avellaneda. Els autors han recordat que els seus llibres van sorgir arran d’un taller d’escriptura que van fer tots dos, durant la pandèmia, al Centre Cívic. Ara els presenten de forma conjunta en un acte que han anomenat ‘Cava i lletres’. Sònia Avellaneda i Marçal Mora han dit a Ràdio Pineda que també signaran exemplars.

 

 

1

Els autors locals Sònia Avellaneda i Marçal Mora als estudis de Ràdio Pineda

 

La presentació dels llibres és aquest divendres a les 18:30h al Centre Cívic Poblenou. El públic podrà fer preguntes als autors i també signaran els seus llibres.

 

 

 

Els autors i els seus llibres

 

Julepe, episodios extraordinarios de una vida revuelta de Sònia Avelllaneda és un llibre que parla de la capacitat de resiliència que tenim tots els éssers humans per superar les adversitats. La vida és polièdrica i les emocions com la tristesa, l'alegria, la por, l'esperança o l'amor conviuen juntes.

 

 

El tapis de la creació de Marçal Mora: A la vista del concili papal del 1097 a la catedral de Girona, la vídua i comtessa de Berenguer Ramon encarrega un tapís al Monestir femení de Sant Daniel per adornar la reunió que pot assegurar el poder del seu fill, el jove comte Ramon Berenguer I. Aquest fet inofensiu portarà revenges i malentesos que posaran en perill la familia, l’estabilitat política i el poder, bastant malmès, de la ciutat.

 

 

 

1