Vés al contingut
1

L'autora local Maribel Montero presenta l'espectacle poètic musical ‘Asimetrías del fuego’

Foto: Ràdio Pineda


 

 

L’autora pinedenca Maribel Montero presenta aquest divendres l’espectacle poètic musical ‘Asimetrías del fuego’ a la biblioteca Serra i Moret. Estarà acompanyada del guitarrista Rafael Cordero i de les rapsodes Yolanda Pérez, Haydee Vargas, Valentín Nieves i Olga Morente. L’espectacle està basat en el seu llibre ‘Asimetrias del fuego’ publicat l’any 2019 i es tracta d’un poemari sobre tot allò que representa el foc: l’amor, la passió, la claredat i la puresa. Maribel Montero ha explicat que l’espectacle és una forma de divulgar la poesia.

 

Maribel Montero farà una petita explicació de cada poema que es recitarà a l’espectacle, amb l’acompanyament musical del guitarrista Rafael Cordero i amb la participació de les rapsodes Yolanda Pérez, Haydee Vargas, Valentín Nieves i Olga Morente. En acabar l’acte hi haurà micro obert.

 

L’espectacle poètic musical ‘Asimetrías del fuego’ amb l’autora pinedenca Maribel Montero es fa aquest divendres a les 19h a la biblioteca Serra i Moret. L’entrada és gratuïta.

 


 

1