Vés al contingut
1

Protecció Civil i les ADF incrementen la vigilància forestal i demanen prevenció als ciutadans

Fotos: Protecció Civil, ADF Alt Maresme

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Protecció Civil de Pineda i els ADF de l’Alt Maresme informen que degut a l'increment de les fases 1 i 2 d'emergència del pla INFOCAT aquest dijous, divendres i també el cap de setmana extremen les tasques de vigilància forestal durant la tarda, des de les 16h fins a les 19h amb voluntaris vigilant la zona durant tot el dia. En el cas de Pineda es vigilarà especialment la zona del Montpalau i Can Carreras. Ho ha expliat el cap de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Pineda David Domínguez.

 

Les temperatures arribaran al seu punt màxim aquest dijous i divendres, amb màximes que es preveuen entre els 32 i els 34º a la costa i de 36 a 37º a l'interior de la comarca. De cara a divendres les temperatures màximes podrien assolir dels 33 al 36º a la costa i de fins a 40º a l'interior de la comarca. Protecció Civil de Pineda demana precaució als ciutadans davant d'aquest episodi de calor, especialment a les persones més vulnerables i també als animals domèstics.

 

 

2

 

 

En el cas de les persones grans que visquin soles, David Domínguez ha dit que es important visitar-los un cop al dia per comprovar que estiguin bé.

 

 

3

 

 

A partir d’aquest dijous la comarca del Maresme té el nivell 2 del Pla Alfa a causa de les altes temperatures. Es recomana extremar les precaucions. Recordem que si veieu qualsevol columna de fum cal trucar al 112.

 

 

4