Vés al contingut
1

El cap de setmana es fan les gales per escollir “Mister International i Miss World Spain 2022” a Pineda

 

Encara podeu comprar entrades per les gales finals que se celebraran a Can Xaubet avui divendres i dissabtes. El preu de l’entrada per a cada gala és de 15 euros.


Entrades a la venda a:

https://www.entrapolis.com/entradas/gala-mister-international-spain-2022

www.entrapolis.com/entrades/gala-miss-world-spain-2022

 

1


Aquest dijous s'ha fet la Gala Top Model i la Desfilada de vestits regionals amb la participació de tots els candidats i candidates. S'ha fet a la Plaça Espanya, amb molt d'èxit de públic, que ha omplert totes les localitats i que ha generat una gran espectació amb molta gent dreta. La gala ha durat una hora.

Els organitzadors han explicat que es senten molt bé a Pineda. Cres del Olmo, president de Miss World Spain i Mister Internacional Spain, ha explicat que estan molt il·lusionats en tots els actes. Els principals mitjans que fan el seguiment són TVE i les revistes Hola, Semana i 10 Minutos. Cres del Olmo ha explicat que esperen, des de l'organització, poder contribuir a la projecció turística del municipi. 

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha posat en relleu els actes que potencien el turisme de proximitat, i ha dit que és «un aparador obert al món a través dels mitjans i de les xarxes socials». Ha destacat la repercussió mediàtica però també en diversos sectors a Pineda. Justament ahir es va fer un petit acte a Pineda per rebre la premsa.

Els organitzadors de l'esdeveniment han explicat que «els actes han tingut gran repercussió a la premsa i s'estan fent estudis que avalen que ha tingut repercussió».

Jahaira Vera va ser Miss Veneçuela i també ha estat a Pineda. Durant molts anys va estar en el món de la moda i dels certamens de Miss Món i ha explicat que «tot plegat ajuda al sector econòmic de la població i tot ajuda a dinamitzar l'economia». Ha volgut remarcar també «la gran força que tenen les xarxes socials».

 

1
Foto de Ràdio Pineda.