Vés al contingut
1

Ezequiel Ramírez s'emporta la medalla de bronze al Campionat del Món de Men's Physique Master

 

Escolta aquí l'entrevista

 

 

Ha competit al Campionat Mundial Wabba a la població de Vicenzza, prop de Venècia i s'ha emportat la medalla de bronze en aquest campionat mundial, en representació d'Espanya. A Ràdio Pineda ha dit que «està molt content del resultat» i representa «un reconeixement que ha treballat durant molt de temps». El guanyador ha estat el representant de França, seguit de Itàlia i Espanya. Ha dit que «hi havia un gran nivell de tots els atletes amb qui va disputar la categoria». Ha explicat que «ell competeix a nivell no professional i li queda un gran aprenentatge personal».

 

1

 

L'esportista també ha explicat que és molt important mantenir la concentració més que un entrenament específic de gimnàs. Ha dit que «a la seva categoria es valora que hi hagi un gran equilibri entre la musculatura, però amb harmonia i una bona posada en escena el més natural possible i que no sigui forçada».

El repte està en aprofitar cada segon de la presentació davant dels jutges. Ha dit que «darrera dels campionats hi ha un gran entrenament, amb sessions de musculació i cardiovascular i vetllant per la bona alimentació en tot moment».

Ara ha explicat que «agafarà aire durant l'estiu i es començarà a preparar pel campionat de 'Míster Univers' que es farà el mes de novembre en un campionat a Tarragona.