Vés al contingut
1

Celebrada la primera Mesa de Coordinació Operativa de Policia Local de Pineda, de Calella i Mossos d'Esquadra

 

 

S’hi van citar els representants de tres diferents cossos policials: Mossos d’Esquadra, Policia Local de Pineda i Policia Local de Calella. Es van establir els primers dispositius conjunts i es va marcar el calendari que donarà continuïtat a les trobades. La funció principal de la mesa és establir els dispositius preventius conjunts necessaris en diferents matèries i durant èpoques diferents, en funció de les incidències sorgides als dos municipis.

Pel que fa a la seguretat, s’ha establert un dispositiu especial per a l’estiu, la funció del qual serà protegir les zones amb més moviment com són els hotels i les platges. El dispositiu controlarà i marcarà els punts més conflictius per tal de reforçar-los amb actuacions concretes com la presència d'agents de paisà.


 

S'han fet tres desocupacions de dues oficines bancàries sense ús i d'una antiga pizzeria a Poblenou

L'alcalde de Pineda també ha explicat que els darrers dies s'han pogut desocupar tres edificis. Ha dit que els edificis que s'han aconseguit desocupar són una antiga pizzeria a Poblenou a l'Avinguda Mediterrània, una oficina bancària d'un banc a l'Avinguda Hispanitat a Poblenou i una oficina bancària a tocar de la plaça de la Pagesia, al centre de Pineda.

Pel que fa al trànsit, hi haurà dos dispositius: un d’específic i un de general. Aquest últim serà conjunt, amb un mateix control en diferents punts segons les necessitats puntuals que detectin els tres cossos. El dispositiu de Can Carreras serà l’específic, tancant i controlant l’accés de sortida per tal de millorar-ne la mobilitat. En tots dos casos, els dispositius també seran proactius en la detecció de substàncies il·legals i d’infraccions en la circulació.