Vés al contingut
1

Marcos Ortega (PEC): «És bo tenir grans esdeveniments a Pineda però no podem oblidar les coses quotidianes per millorar-les»

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista

 

Ràdio Pineda continua un nou cicle d'entrevistes als portaveus dels grups polítics municipals. Avui ha estat el torn de Marcos Ortega de Pineda en Comú. Ha explicat que «falta inversió a Pineda sobretot si es té en compte que cada any té superàvit i millorara les coses quotidianes per fer de Pineda un poble millor».

 

Marcos Ortega també ha dit que «és bo que Pineda tingui grans esdeveniments però cal millorar el dia a dia a l'Ajuntament, com ara accelerar les llicències d'obres, per obrir un negoci, o l'atenció al ciutadà». Ha dit que «ell vol representar a les persones que volen millores al dia a dia i de coses quotidianes». També ha dit que «aposta perquè les multes per incivisme siguin més baixes si cal, però que la Policia en posi més per conscienciar de la importància de fer bé les coses».

Per això ha dit que creu a Pineda fa falta «millora de l'espai públic, millorar l'atenció als veïns, fer polítiques per millorar el treball i la reducció de l'atur i apostar clarament per un polígon industrial que pugui acollir més empreses».

Un cop més ha explicat que «Pineda té un gran potencial que cal aprofitar i fer un pla a 50 anys vista». En aquest sentit ha explicat que «diversos estudis detallen que cada cop més gent demanara productes de proximitat i això podria beneficiar la pagesia entre altres sectors». També ha dit que «ajudaria en l'aspecte medi ambiental i de sostenibilitat».


 

«De cara a les Eleccions Municipals tinc l'equip fet»

Marcos Ortega també ha dit que «ja compta amb un gran nombre de persones que l'acompanyaran a la llista electoral del mes de maig de 2023» i cada cop té més suports. S'ha mostrat convençut que millorarà els resultats després de la «seva evolució a l'Ajuntament i dins la política municipal».

De la política general ha defensat la tasca a nivell estatal. Ha explicat que «governen dos partits i és lògic que hi hagi discrepàncies en alguns temes però s'ha fet una gran tasca en rescatar la societat». Ha afegit que «si governés el PP la situació seria molt diferent, ja que les classes socials baixes i mitjanes haurien de pagar la crisi, tal i com va passar el 2008».


 

Cicle d'entrevistes als portaveus polítics de l'Ajuntament

La primera entrevista s'ha fet a Noemí Llorens d'En Marxa-JxCat, la segona avui a Marcos Ortega de Pineda en Comú i a continuació Mònica Palacín d'ERC-JxP, la setmana que ve, i tancarà el cicle l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, del PSC.


 

Les entrevistes duraran 30 minuts i començaran a les 8,40h, després de la informació del temps que donem cada matí. Les entrevistes seran en directe a Ràdio Pineda i es podran recuperar al servei de ràdio a la carta de www.radiopineda.cat i a l'aplicació de mòbil de Ràdio Pineda.


 

Es tractarà principalment la política local, a un any de les Eleccions Municipals i a les propostes de cada partit amb representació a l'Ajuntament de Pineda. També a temes d'interès general per a la ciutadania, i que s'han debatut als darrers plens municipals.