Vés al contingut
1

Inscripcions obertes per apuntar-se al tallers fotogràfics de ‘Lightpainting’ i de focs d’artifici

Fotos: Fotografs de Pineda i Ràdio Pineda

 


 

Els Fotògrafs de Pineda organitzen aquests tallers de cara als dies de Festa Major i ja estan fent les inscripcions per a totes aquelles persones interessades. El taller de Lightpinting es farà el dia 27 d’agost en horari de matí i tarda a la sala Tívoli del Centre Cultural. És una activitat gratuïta i oberta a totes les persones majors de 8 anys. Teniu de temps per apuntar-vos fins el dia 25 d’agost. El secretari de l’entitat Joan Legaz ha explicat que es tracta d’un taller divertit que consisteix en aprendre a pintar amb llum.

 

1

 

D’altre banda, l’entiat també organitza un taller de fotografia de Focs d’Artifici a càrrec de Pep Gassó el dia 29 d’agost. Joan Legaz ha dit que les persones interesseades han de tenir una càmara Reflex per poder fer el taller.

 

 

2

 

 

El preu del taller és de 45 euros pels no socis i de 30 euros pels socis de l’entitat. Per a més informació i inscripcions dels tallers al web dels Fotògrafs de Pineda www.fotografsdepineda.com o bé per correu electrònic a info@fotografsdepineda.com