Vés al contingut
1

Acte de Proclamació del Pubillatge de Pineda aquest dissabte a Can Comas

Fotos: Pubillatge de Pineda

 

 

Aquest dissabte arriba uns dels actes més tradicionals de la Festa Major. Es tracta de la Proclamació del Pubillatge pinedenc ons els actuals Pubilla i Hereu de Pineda, l’Aina Ponsdomènech i el Txetxu Armijo, s’acomiadaran del seu càrrec per donar pas als nous membres del Pubillatge. Aquest any, i de forma excepcional, l’acte es fa una setmana abans de la Festa Major. David Ponsdomènench president del Pubillatge pinedenc ha explicat que han avançat la data perquè l’actual Hereu de Catalunya, el pinedenc Joan Grevol, pugui assistir a l’acte de Pineda, ja que la setmana que ve té un compromís a Portugal.

 

David Ponsdomènench ha explicat que els actuals Pubilla i Hereu de Pineda han fet una molt bona feina representant el municipi i també ha parlat dels candidats del Pubillatge d’aquest any.

 

El candidat a Hereu és Xavier Tubert i Vergés i representa l’entitat del Centre Cultural. Les candidates a nova Pubilla de Pineda són: Constanza Bernardez Bages representant l’entiat dels Xul@s de Pineda i la Carla Mena García. La candidata a Pubilleta és Brenda Bernardez Bages també en representació dels Xul@os de Pineda. L’acte de Proclamació del Pubillatge pinedenc és aquest dissabte a les 6 de la tarda a Can Comas, amb l’assistència de més d’un centenar de representants del Pubillatge del territori. També hi serà l’actual Hereu de Catalunya, el pinedenc Joan Grevol.


 

1