Vés al contingut
1

Xavier Tubert, Constanza i Brenda Bernardez i Carla Mena nous membres del Pubillatge de Pineda

Fotos: Ràdio Pineda

 


 

El pati de Can Comas acullia aquest dissabte l’acte de Proclamació del Pubillatge Pinedenc. Constanza Bernardez ha estat escollida nova Pubilla de Pineda i Xavier Tubert com a Hereu. Carla Mena és la Dama de Pineda i Brenda Bernardez ha estat escullida com a Pubilleta. Va ser un acte molt emotiu on la Pubilla i l’Hereu sortint Aina Ponsdomènech i Txetxu Armijo es van acomiadar dels càrrecs per donar pas als nous membres. En els seus discursos de comiat van destacar l’amistat i el companyerisme que han viscut durant aquest any de Pubillatge i han animat als joves a formar part de l’entitat.

 

2

Txetxu Armijo durant el seu discurs de comiat com a Hereu de Pineda 2021

 

 

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Pineda Sandra Pérez ha desitjat sort als nous membres del Pubillatge Pinedenc i sobretot que gaudeixin l’any de pubillatge que tenen per endavant.

L’acte es va fer dissabte a la tarda al pati de Can Comas amb molta representació del Pubillatge del territori encapçalats per l’Hereu de Catalunya, el pinedenc Joan Grevol, que també va fer uns parlaments. L’acte de Proclamació del pubillatge pinedenc ha donat el tret de sortida als actes de la Festa Major.

 

4

Els membres del Pubillatge sortint amb l'Hereu de Catalunya el pinedenc Joan Grevol

 

 

7

 

8

 

8

 

7

 

5

 

9

 

3