Vés al contingut
1

Míriam Iscla amb l'obra 'Les bones intencions' al Festival Micròmetre

Fotos: Joan Gallart

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest dijous comença la 6ena edició del Festival Micròmetre a Santa Susanna dirigit pels pinedencs Anna Estol i Joan Gallart. Una edició on s'han programat més de 15 espectacles de petit format i de format convencional, de teatre, música i dansa. Els espectacles es podran veure al Centre Cívic i a la masia de Can Ratés de Santa Susanna fins dissabte 10 de setembre. Una de les novetats d’aquest any es que el Festival passa a ser de 6 dies on el públic podrà gaudir de muntatges de teatre professional de qualitat.

 

1

El Centre Cívic i la Masia de Can Ratés són els espais del festival Micròmetre

 

La programació d’aquest any compta amb l'actuació de l’actriu pinedenca Míriam Iscla que representarà l’obra de teatre ‘Les bones intencions’ juntament amb l'actor Joan Negrié. Una comèdia molt divertida a on el públic també és part de l’obra i que podreu veure aquest diumenge a les 18h al Centre Cívic de Santa Susanna. (Recordem que aquest espectacle també es podrà veure a l'Auditori de Pineda el dia 6 de novembre). Anna Estol directora del festival, ha explicat que estan molt contents de portar la Míriam Iscla al Micròmetre.

 

 

2

 

 

En aquesta 6ªedició del Mircròmetre s’han programat més de 15 espectacles, de petit format i de format convencional, de teatre, música i dansa. Joan Gallart director del festival ha dit que «l’objectiu és que sigui una experiència teatral i cultural en tots sentits».

Podeu consultar tota la programació, preus i venda d’entrades al web www.festivalmicrometre.cat

 

2

 

 

4