Vés al contingut
1

Comencen les inscripcions pels cursos i tallers de l’Associació de Dones Pinedenques

Fotos: Associació de Dones Pinedenques

 

 

Escotla AQUÍ l'entrevista


 

L’Associació de Dones Pinedenques ha programat un gran ventall de cursos i tallers per aquesta nova temporada. Són activitats dirigides a tothom, tant a dones com homes, i es faran al local de l’entitat del c/Barcelona 35 i també al Centre Cívic Poblenou. Els cursos començaran el dia 3 d’octubre i acabaran el 30 de juny. Eva Pastor presidenta de l’Associació de Dones Pinedenques ha dit que comencen el curs amb molta il·lusió i ha dit que hi haurà activitats artístiques, físiques, idiomes i també un taller per aprendre a cosir a màquina. Ha destacat també les sessions de porteig i d’acompanyament a la maternitat per a totes aquelles dones embarassades que ho necessitin.

 

 

2

Eva Pastor als estudis de Ràdio Pineda. Foto: Ràdio Pineda

 

 

Podeu consultar tota la programació a la pàgina de facebook i d’Instagram de l’Associació de Dones Pinedenques. El preu de cada curs és de 90 euros i la matrícula de 20 euros. Les inscripcions es fan des d’aquesta mateixa tarda al Centre Cívic Poblenou, i a partir de dilluns que ve, tant al local de l’associació al c/Barcelona 35, de 5 a 7 de la tarda, com al Centre Cívic en horari de matí i tarda. Teniu de temps per apuntar-vos fins el 30 de setembre.

 

 

1

 

 

 

 

Cursos i tallers de l’Associació de Dones Pinedenques

 

Es podran fer activitats artístiques com ara pintura, ganxet, puntes de coixí, patronatge i costura i també s’ha programat un taller per aprendre a cosir a màquina i un altre de patchwork. També han programat un taller de pintura pels més petits.

 

Pel que fa a les activitats físiques, hi ha gimnàstica correctiva, balls de saló, aeròbic, ioga, sevillanes, entre altres. L’associació de Dones Pinedenques també organitza un taller d’informàtica, cursos d’idiomes per aprendre català, castellà, anglès, alemany i un curs d’alfabetització. A més, l’entitat també organitza sessions de porteig i d’acompanyament a la maternitat.

 

 

4