Vés al contingut
1

A punt la gran Gala de Cloenda de Cinemart, en una edició marcada per la qualitat dels curts i la fidelitat del públic

L'edició de dijous, amb la sala de l'Auditori plena. Foto: Ràdio Pineda

 

La qualitat dels curtmetratges i la fidelitat del públic són els trets destacats d'aquesta nova edició de Cinemart, que va començar dilluns i acaba demà, amb la Gran Gala de Cloenda a l'Auditori de Pineda. Està comptant amb el suport de noms destacats del món del cinema, com José Antonio Bayona, i entre els participant hi ha directors i actors coneguts, com Javier Fesser i Luis Tosar, i d'altres, que sense ser coneguts, destaquen a nivell nacional i internacional per la seva qualitat.

Aquest divendres, des de les 7, es fa la conferència «La música en el cinema», amb la participació de David Roses de Piano.Cinema i a continuació es faran les darreres projeccions del Festival.

Ràdio Pineda ha recollit testimonis del públic assistent. Alguns d'ells estan assistint cada vespre a les projeccions a l'Auditori. Destaquen el nivell que està assolint el Festival i l'oportunitat de tenir aquest esdeveniment a Pineda.

Escolta AQUÍ el públic de Cinemart

Escolta AQUÍ Javier Sánchez

 

La cloenda i entrega de premis es farà demà dissabte a l'Auditori de Pineda. El president de Cinemart, Javier Sánchez, ha dit que el nivell és molt alt i els premis estan molt disputats. Els quatre premis són: Millor Curt Vila de Pineda, Millor Curt d’Animació, Millor Comèdia «Josep Martín» i el Premi del Públic. Rosa Garcia, membre de l'organització, han avançat que la Gala de Cloenda serà tot un esdeveniment, amb música i presentada per l'actriu Aina Rite, i l'assistència de molts participants al concurs. Conviden a tothom també al Foto-Call i demanen al públic vestit de gala, «no cal amb frac, però sí que es noti que és una gran gala d'entrega de premis». omençarà a 2/4 de 9 del vespre. L'entrada es gratuïta però cal invitació per accedir-hi. Es pot demanar a Can Comas i a la carpa informativa de davant de la Biblioteca Serra i Moret.

 

1