Vés al contingut
1

L'ABS Pineda comença a vacunar a les residències i a les persones més grans de 80 anys

Samantha Barinsozi i Eli Comino, de l'ABS Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Les persones de més de 80 anys poden demanar hora a l'ambulatori per posar-se la vacuna de la grip i la quarta dosi de la vacuna de la Covid-19. L'ABS de Pineda, Poblenou i Santa Susanna ja ha començat a vacunar a les residències de gent gran i el centre de dia. També s'han posat en marxa els punts de vacunació de Pineda Centre (mòdul del C/ Tarragona, junt al CAP), al Casal d'Avis de Poblenou i des d'avui, al Centre Cívic de Santa Susanna. Aquesta és la primera fase, pensant en les persones més vulnerables, segons ha explicat a Ràdio Pineda la referent de residències de l'ABS, Eli Comino. La següent fase serà per les persones de més de 60 anys i començarà el 17 d'octubre.

 

Samantha Barisonzi, referent de vacunació de l'ABS, ha dit que totes dues vacunes són molt importants, tant la de la grip com de la COVID 19. Si un pacient vol només una de les dues vacunes, també pot demanar-ho, tot i que des de Salut recomanen vacunar-se tant de la COVID-19 com de la grp. Des de l'ABS recomanen posar-se totes dues.

 

Per la vacuna, podeu demanar hora trucant directament al vostre ambulatori. També es posa en marxa el Call Center per centralitzar trucades: el 93 326.89.01