Vés al contingut
1

La pinedenca Inma Márquez organitza l'Spanish Autumn Camp celebrat a Santa Susanna

 

Fotos de Ràdio Pineda

Escolta l'entrevista a Shihan Katsuhito Gorai

La formació ha anat a càrrec del formador japonès Shihan Katsuhito Gorai, 7 Dan, Director del Departament Internacional de IKO Kyokushinkaikan. L'ha fet venir la pinedenca Inma Márquez que ha participat en l'organització de l'esdeveniment.

Katsuhito ha dit que «està molt content de visitar el seminari que s'ha fet a Sana Susanna». Ha afegit que és una seminari molt important que ha comptat amb bons participants i un resultat molt positiu. També ha parlat de com ha de ser un formador de karate. Ha explicat que l'esport «aporta salut i benestar i educació» i ha afegit que «sempre pots practicar l'esport a qualsevol edat». Aquest professor reconegut a nivell internacional ha explicat que ha visitat força vegades Espanya però és el primer cop que fa aquest seminari a Santa Susanna.

La karateka pinedenca Inma Márquez ha aconseguit el 'Shihan', el nivell més alt en karate. També ha estat al Japó per examinar-se d'aquesta modalitat esportiva i ha estat reconeguda amb aquest important reconeixement per part d'un tribunal japonès. Ara ha format part de l'equip organitzador del Spanish Autumm Camp celebrat a Santa Susanna.


En total hi ha hagut participants de 9 països d’arreu del món (entre ells Polònia, Romania, Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Països Baixos, Suècia, França i Espanya), en total, 128 participants de totes les categories.

 

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

 

 

1