Vés al contingut
1

Fildegospel i la Coral Juvenil Santa Maria de Pineda aconsegueixen un segon lloc al Sing for Gold

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Es tracta d'una competició internacional que va organitzar Interkultur, celebrada a Calella entre el 12 i el 15 d’octubre. Fildegospel en la categoria de pop i gospel i la Coral Santa Maria en categoria juvenil. Totes dues formacions pinedenques van fer actuacions molt destacades, amb un nivell molt alt, competint amb formacions d’aquí i de la resta d’Europa, Sudamèrica, Àfrica i Àsia, fins a 23 països.


 

Elisa Pereira, directora de la Coral Juvenil Santa Maria, ha dit que «els cors van arribar de molts països i la seva coral va portar una actuació molt original que va agradar al jurat».

Ha destacat el certamen perquè per les cantaires «és un gran aprenentatge». Rubén Espinosa, director musical de Fildegospel, ha explicat que «van fer tres actuacions molt diferents entre elles i la més espectacular va ser la que van fer a l'aire lliure, que va agradar molt al jurat».

Els dos músics han demanat més suport a la música i la cultura, sobretot a l'hora de fer desplaçaments a altres països.


 

La Sing for Gold és la competició internacional de cant coral que organitza Interkultur amb la col·laboració de Viatges Taurus i l’Ajuntament de Calella. L’esdeveniment va permetre gaudir de les veus de 2.500 persones provinents de Països Baixos, Noruega, Dinamarca, Bolívia, Equador, Costa d’Ivori, República Democràtica del Congo, Nigèria i Namíbia; Thailandia i Korea.


 

Elisa Pereira, directora de la Coral Juvenil Santa Maria, ha anunciat que aniran a Bulgària actuar amb tot els nens i nenes. El 20 de novembre també participaran al concert de Santa Cecília a Pineda.

 

Rubén Espinosa, director musical de Fildegospel, ha explicat que al 13 de novembre actuen a l'Auditori dins dels actes del Somriure de Pineda, el 20 de novembre al teatre de Blanes a benefici d'Aspronis, i el 27 de novembre cantaran a Montserrat amb quatre peces.