Vés al contingut
1

Pineda ha estat la seu del I Fòrum Internacional de teatre amateur de llengües greco-llatines

 

Fotos. Ajuntament de Pineda

 

S'han fet tallers, un fòrum de debat i s'han representat obres de teatre. Durant el cap de setmana han reflexionat sobre el teatre amateur i han fet intercanvi d'opinions i experiències a nivell internacional sobre el teatre amateur i el seu paper.

També es va tractar quina funció té el teatre com a eina pedagògica, la formació per a joves i la professionalitat en el teatre amateur. Han arribat cap a cent participants de diversos països com ara Catalunya, diversos punts d'Espanya, i també França, Suïssa o Itàlia, entre altres.

Durant el cap de setmana el CCR també s'ha representat l'obra 'Codi Roig' i una obra en francès; 'L'Avide Homme', i 'Cuando no ves la luz'. Els tallers i seminaris s'han fet a l'Hotel Promenade de Pineda.

 

1

 

1

 

1

 

La trobada ha estat organitzada pel CIFTA, Consell Internacional de les Federacions de Teatre, amb seu a París, i per la Federació de Grups de Teatre Amateur de Teatre de Catalunya. Hi ha col.laborat l'Ajuntament de Pineda i el Centre Cultural i l'Aqua Hotel Promenade.