Vés al contingut
1

Caminant fem salut: les caminades dels dilluns per a la gent gran de Pineda

Foto: Grup de Poblenou

 

Escolta aquí l'entrevista

 

«Caminant fem salut». Aquesta és la proposta que dinamitza l'Àrea Bàsica de Salut, tant a Pineda Centre com a Poblenou, cada dilluns. Està pensada per a persones més grans de 60 anys i es fa en col·laboració de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Pineda. Es tracta d'un projecte intergeneracional. Amb la gent gran van a caminar grups de joves de l'Escola d'Adults i l'Institut Euclides. Ho han explicat les infermeres Laura Cases i Jèssica Ferrer.

 

El grup de Pineda Centre es va formar abans de la pandèmia i són dones entre les quals s'ha creat un vincle d'amistat i també un vincle amb l'Escola d'Adults, segons ha explicat la tutora del grup Marisol Escribano.

 

A Poblenou es fan amb l'alumnat del Servei Comunitari de 4art d'ESO. El tutor, Oscar Carbonell, ha dit que la formació dels nois i noies s'enriqueix particIpant en projectes socials i solidaris

 

Les persones de mes de 60 anys que vulguin participar es poden apuntar a Benestar Social del C/ Major 44 de Pineda o bé a Benestar Social de Poblenou, al Centre Cívic. Les caminades són adaptades a la gent gran, i es fan cada dilluns: a les 10,45 surten del pati de Can Comas i a les 4 de la tarda del Centre Cívic Poblenou. Podeu escoltar l'entrevista al servei de ràdio a la carta de radiopineda.cat, programa Pineda Es Mou.

1

1

1

 

1