Vés al contingut
1

L'ABS Pineda continua amb la campanya de vacunació de la grip i la COVID

 

 

Fotos. ABS de Pineda de Mar

 

Actualment, i segons els criteris estatals i europeus, s’han de vacunar contra la COVID les persones majors de 60 anys, professionals sanitaris i col·lectius de risc. En el cas de la grip, s’hi sumen les embarassades. La quarta dosi de la vacuna de la covid-19 s'està administrant, en la majoria de casos, conjuntament amb la de la grip. La infermera Laura Cases, de l'ABS Pineda, ha dit que les vacunes s'està administrant de forma progressiva a Pineda, Poblenou, i també a domicili pels qui no es poden moure de casa.

 

Hi ha dos punts: al mòdul exterior del costat del CAP del carrer Tarragona i al Casal d'Avis de Poblenou. En tots dos casos, cal demanar cita prèvia.

Les vacunes de la COVID, però, estan arribant als ambulatoris de forma esglaonada, i només poden obrir cites noves als CAP quan en disposen. En canvi, la vacuna de la grip està totalment disponible.

 

Es pot demanar cita a La Meva Salut, al web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/ o al centre d'atenció primària (CAP). La previsió de Salut és acabar aquesta campanya de vacunació el 30 de novembre.

 

1