Vés al contingut
1

Festa Pre-Nadal de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

La fan aquest dissabte durant tot el dia als terrenys del Taller Horitzó, amb diverses activitats i un dinar a base d’escudella barrejada, el típic ‘Potaje’, que els assistents segur agrairan ja que s’anuncia un cap de setmana fred, i des de l’entitat recomanen abrigar-se. El preu de l’entrada és de 5 euros i també podreu participar a la rifa de diversos sortejos comprant tiras al preu de 2 euros. Des de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda han explicat que tenen moltes ganes de celebrar aquesta festa. Escoltem la vice-presidenta de l’entitat Carmela Barquier.

 

Les activitats començaran a les 10 del matí amb gimnàstica, sevillanes, balls en línia, un bingo i ball. També es farà un dinar a base d’escudella barrejada ‘potaje’. L’Anna Maria Vidal presidenta de l’Associació i la Carmela han animat a tothom a participar de la festa.

 

El preu de l'entrada és de 5 euros i el preu dels tiquets per la rifa és de 2 euros. Si us quedeu a dinar, cal que porteu plats, els cuberts i un got. La festa pre nadal de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda es fa aquest dissabte als terrenys del Taller Horitzó.