Vés al contingut
1

Pineda celebra la Romeria a Montserrat fins diumenge

 

Des de dijous es celebra la Romeria de Pineda a Montserrat. Dos cents pinedencs passen uns dies a l'Abadia de Montserrat per celebrar activitats socials, religioses i diverses excursions pel massís. Enguany la novetat és una activitat nocturna pel Camí dels Degotalls i també una visita al museu per conèixer el fons de l'antic Egipte que té l'Abadia. També faran una ruta guiada pel massis i com és habitual, la rebuda per part de la comunitat de monjos, un berenar popular i un rom cremat, una vetlla o un taller per a infants, tandes de jocs de taula i tirada de bitlles, entre altres activitats.

I dijous 60 pinedencs més viatjaran en autocar fins a Montserrat per visitar la basílica i a la Mare de Déu de Montserrat que és la Patrona de Catalunya. Podran escoltar l’Escolania i la visita a la majòlica de Pineda a Montserrat. Aquest dia és el més important de la romeria i també compta amb la visita de les autoritats de l'Ajuntament de Pineda.

 

1

 

Montserrat sempre ha estat un lloc especial pels catalans que la considera com a muntanya sagrada. Des de fa uns anys, que la Romeria de Pineda va canviar de data i ara es celebra pel Pont de la Puríssima.