Vés al contingut
1

Pineda ha celebrat la Romeria a Montserrat

 

Fotos. Pep Basart

 

Cent cinquanta pinedencs han passat uns dies a l'Abadia de Montserrat per celebrar activitats socials, religioses i diverses excursions pel massís. Enguany la novetat ha estat una activitat nocturna pel Camí dels Degotalls i també una visita al museu per conèixer el fons del pare Ubach després dels seus viatges per Terra Santa.

 

1

 

També han fet una ruta guiada pel massis i com és habitual, la rebuda per part de la comunitat de monjos, un berenar popular i un rom cremat, una vetlla o un taller per a infants, tandes de jocs de taula i tirada de bitlles, entre altres activitats.

 

1

 

1

 

1

 

El passat dia 8, 70 pinedencs més van viatjar en autocar fins a Montserrat per visitar la basílica i a la Mare de Déu de Montserrat que és la Patrona de Catalunya. També hi van ser les autoritats de l'Ajuntament de Pineda.

Montserrat sempre ha estat un lloc especial pels catalans que la considera com a muntanya sagrada. Des de fa uns anys, que la Romeria de Pineda va canviar de data i ara es celebra pel Pont de la Puríssima.