Vés al contingut
1

Ambient de rigurós hivern a la setmana dels barbuts

Foto: Asensi Tarrés

 

 

 

EL TEMPS

 

 

Màxima d’ahir: 1

 

Mínima d’avui:

 

Pluja d’ahir: 9 litres/m2 al centre de Pineda

 

 

Previsió:

 

Avui dilluns tenim una jornada variable amb ambient fred i ventós. Un vent de ponent que es deixa sentir amb algun cop fort de 70km/h. Un vent desagradable que fa augmentar la sensació de fredor. Temperatures màximes avui de 12º. Per tant, toca abrigar-se. Tant avui com demà, no cal dir que la mar està molt alterada amb onades de metre a metre i mig d’alçada, i demà dimarts arribant als 2 metres.

 

Demà dimarts hem d’esperar un dia de sol amb bandes de núvols i en algun moment, els núvols es podrien comptactar i deixar algun ruixat passatger. El vent serà de ponent i s’intensificarà amb algun cop de 50 a 70km/h, i que farà pujar transitòriament la temperatura a la costa. Temperatures màximes voltant els 16º a l’Alt Maresme.

 

Serà dimecres quan entrarà una glopada freda polar contundent que farà que tinguem un ambient plenament hivernal. Tindrem un dia de sol i de núvols i l’ambient serà molt fred, màximes voltant els 10º, pendents de si arribarà algun petit ruixat que potser ens deixaria algun floc de neu.

 

El fred es mantindrà fins al cap de setmana i a inicis de la setmana que ve. Compte que aquests dies les mínimes també seran baixes arribant a glaçar a la costa. Ho anirem seguint.


 


 

Dades del temps: Jordi Pérez