Vés al contingut
1

Los Extremeños guardonats al concurs nacional de botifarra d’ou

Fotos: Los Extremeños

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Per tercer any consecutiu, Los Extremeños de Pineda ho han tornat a fer i aquest any, per partida doble. La botifarra de ‘Carpaccio de peus de porc i foie’ ha guanyat el premi al Concurs Nacional de botifarra d’ou i el “Farcit de carnaval”, una recepta original de Lleida que torna a estat molt de moda en el sector càrnic, ha estat premiat com uns dels millors del país. L’empresaria de Los Extremeños Maria José Sánchez s’ha mostrat molt contenta pels premis.

 

1

Maria José Sánchez i el seu marit Carlos

 

Maria José Sánchez ha posat en valor la dedicació, el producte de proximitat, de qualitat i saludable alhora d’elaborar els seus productes, i la continua innovació de tot l’equip de Los Extremeños.

 

L’empresaria ha explicat que el premi reflecteix tots els esforços de l’equip de Los Extremeños en l’elaboració de productes artesanals fets a l’obrador de Pineda. També ha fet un agraïment a tot l’equip i als clients per la seva confiança.

 

2

El farcit de Carnaval de Los Extremeños, premiat com un dels millors del país.