Vés al contingut
1

Del 29 d'abril a l'1 de maig es celebrarà la nova edició del 'Pineda Mar de Flors'

 

 

Inspiració teatral és la temàtica que s'ha triat perquè l'esdeveniment es fa coincidir amb la Mostra de Teatre Amateur de Catalunya. Per això es vol lligar l'art floral amb el teatre. Una vegada més, diversos espais es transformaran, aquest cop, amb regust de teatre. Mar de Flors és un projecte per donar llum i color a Pineda, amb l'objectiu de gaudir d’uns espais florals i artístics. Es fan tant en places, edificis emblemàtics, carrers, aparadors, o als plats originals dels restauradors.


 

Diversos establiments també engalanaran els aparadors amb motius florals durant aquell cap de setmana i enguany es faran tallers per aprendre a fer centres florals, o per construir un parterre. També les escoles de Pineda hi participaran així com els tres instituts.


 

Hi haurà muntatges florals a una desena de places de Pineda amb peces que tindran també la col.laboració d'escoles i instituts de Pineda. Alguns punts on es podran veure composicions florals són l’església de Santa Maria, Plaça Catalunya, Can Comas, Plaça de Sant Pere Pescador i Plaça de les Palmeres o també l'espai Sara Llorens o la Confraria de Pineda, just a les barques de la Platja dels Pescadors.

 

1