Vés al contingut
1

Pineda estrenarà noves parades del servei de Bus a partir del 12 de setembre.

 

L'Ajuntament i l’empresa concessionària del servei han acordat posar parades a Can Bel, Bellamar i Can Pelai, a més de Sala Llorens, el Centre d’Atenció Primària (CAP), Les Creus, Can Moré i Poblenou i l’enllaç amb el Bus que para a l’hospital de Calella.


 

L’Ajuntament de Pineda ha acordat amb l’empresa concessionària del servei de Bus que l’actual línia 603 tingui aquest nou circuit per tal de donar el servei a barris del municipi que quedaven fora de la ruta del transport públic d’autobús.


 

La Primera Tinenta d’Alcalde, Sílvia Biosca, ha matisat que «el servei serà de dilluns a diumenge amb sis freqüències, i serà al llarg de tot l’any, a excepció del matí dels divendres, com a conseqüència del mercat municipal, on el servei es traslladarà a les tres  parades ja existents a la N-II».

 

El preu del bitllet serà el mateix que l’actual bus interurbà: 2,40 euros per la mobilitat dins del municipi; i aquest Bus, que ve de Blanes connectarà Pineda de Mar amb tres parades de Barcelona Centre i l’aeroport del Prat de Llobregat.

 

1

 


 

NOVES PARADES:

Aquest nou circuit contempla 2 parades a Can Bel, 2 a Bellamar, 1 al CAP, 2 a les Creus, 1 a Can Moré, 1 a Poblenou, 1 Sala Llorens i  2 a Can Pelai.

Aquest nou circuit de la línia 603 (Blanes - 12 parades a Pineda de Mar - Barcelona Centre- Aeroport) complementarà la línia 691 interurbana de Pineda que també connecta amb l’Hospital de Calella i se suma a la connexió de la línia 618 Exprés que només funciona a l’estiu (a partir del 4 d’abril) i que connecta les tres parades de Pineda ubicades totes a l’eix de la N-II (Església de Santa Maria, Les Creus i Poblenou) amb Barcelona Centre i l’Aeroport de Barcelona.