Vés al contingut
1

La Diada de Sant Jordi omple de gent els carrers i la rosa i el llibre tornen a ser els protagonistes

 

 

La Diada de Sant Jordi ha estat marcada pel bon temps que també ha afavorit l'èxit de la jornada. Aquest diumenge s'ha celebrat Sant Jordi i llibreters i floristes han viscut una diada històrica amb moltes vendes. També les parades a les places i carrers han tingut molt de públic i vendes. Les entitats i també diversos partits polítics han muntat parada i han venut roses. Com és habitual, a la plaça de les Mèlies s'ha concentrat la venda de llibres i roses de les entitats. La regidora de Cultura Sandra Pérez ha valorat molt positivament com ha anat la diada de Sant Jordi i la resposta dels veïns de Pineda.

 

 

1

 

 

 

També és el dia en que autors i autores de Pineda han signat els seus llibres a la plaça de les Mèlies. Hi han participat autors com ara Daniel Guerrero, Daniel Marchante, Josep Anton López Garriga, Maribel Montero i Hilario Marin. També Míriam Perálvarez, Joaquim Carles Garcia, Sònia Avellaneda i Olga Morente. A la plaça també hi ha estat Marc Tortosa, Maria Diaz, Javier Correa i Haydee Nilda, entre altres.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

Diversos partits polítics també han celebrat el Sant Jordi a Pineda. El PSC ha repartit roses per Pineda i el PP ha repartit roses per les quatre residències de la gent gran que hi ha a Pineda. També el partit Pineda Endavant, van ser presents amb una parada a la plaça de les Mèlies. Tots els partits van ser presents al carrer en aquesta jornada festiva.

 

1
Membres del PSC amb els autors locals. Foto: Premsa PSC

 

1
Membres del PP van visitar les quatre residències de gent gran. Foto: Premsa PP

 

Del Sant Jordi també destaquem que Mare Nostrum ha celebrat el concert amb la Jovenívola de Sabadell a la sala gran del CCR. A l'Auditori també s'ha fet el concert de Maria Muñoz i Toni Carlo amb temes relacionats amb Sant Jordi. Finalment també s'ha pogut veure les dues darreres representacions del Florido Pensil (nenes), al CCR.