Vés al contingut
1

Fins dilluns es celebra la nova edició del 'Pineda Mar de Flors'

 

Inspiració teatral és la temàtica que s'ha triat perquè l'esdeveniment es fa coincidir amb la Mostra de Teatre Amateur de Catalunya. Una vegada més, diversos espais es transformaran, aquest cop, amb regust de teatre. Hi haurà muntatges florals a una desena de places de Pineda amb peces que tindran també la col.laboració d'escoles i instituts de Pineda. Sílvia Grau, directora artística del ‘Mar de Fons’ ha dit que Alguns punts on es podran veure composicions florals són l’església de Santa Maria, Plaça Catalunya, Can Comas, Plaça de Sant Pere Pescador i Plaça de les Palmeres o també l'espai Sara Llorens o a la Confraria de Pineda, just a les barques de la Platja dels Pescadors amb una clara referència floral de l’obra de teatre ‘’El cafè de la Marina’.

La inauguració es fa aquest dissabte a les 11 del matí amb un recorregut, amb els propis artistes, per les diferents composicions florals que han creat. Mar de Flors és un projecte per gaudir d’uns espais florals i artístics que es poden veure en places, edificis emblemàtics, carrers, aparadors, o als plats originals dels restauradors.


 

Diversos establiments també engalanaran els aparadors amb motius florals durant aquell cap de setmana i enguany es faran tallers per aprendre a fer centres florals, o per construir un parterre de flors. També les escoles de Pineda hi participaran així com els tres instituts.


 

Actuacions de carrer al Pineda Mar de Flors

Hi haurà actuacions itinerants amb espectacles dissabte a la tarda des de la plaça de Catalunya fins la Confraria de Pescadors, i també dissabte a les 5 a la plaça de l'Església, diumenge a les 12 a la plaça Espanya i representacions del musical Els Miserables a la plaça de Sant Pere Pescador en diversos horaris dissabte, diumenge i dilluns.