Vés al contingut
1

S'ha celebrat una nova edició del 'Pineda Mar de Flors'

 

Inspiració teatral és la temàtica que s'ha triat perquè l'esdeveniment ha coincidit amb la Mostra de Teatre Amateur de Catalunya. Una vegada més, diversos espais s'han transformat amb regust de teatre. S'han vist muntatges florals a una desena de places de Pineda amb la col.laboració d'escoles i instituts de Pineda. La inauguració s'ha fet amb un recorregut, amb els propis artistes, per les diferents composicions florals que han creat. Mar de Flors és un projecte per gaudir d’uns espais florals i artístics que es poden veure en places, edificis emblemàtics, carrers, aparadors, o als plats originals dels restauradors.

 

1

 

1


 

Les composicions florals s'han pogut veure a l’església de Santa Maria, Plaça Catalunya, Can Comas, Plaça de Sant Pere Pescador i Plaça de les Palmeres o també l'espai Sara Llorens o a la Confraria de Pineda, just a les barques de la Platja dels Pescadors amb una clara referència floral de l’obra de teatre ‘’El cafè de la Marina’ de Josep Maria de Sagarra i altres referents de l'òpera i clàssics del teatre.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

1

 

 

Diversos establiments també han vestit els aparadors amb motius florals durant aquell cap de setmana i s'han fet tallers per aprendre a fer centres florals, o per construir un parterre de flors. També les escoles i instituts de Pineda hi han participat. S'han pogut veure actuacions itinerants amb espectacles diversos.

 

1

 

1

 

 

 

1