Vés al contingut
1

L’AMPA i l’escola d’Educació Especial Horitzó organitzen la primera marxa solidària per recollir diners per fer millores al pati del centre


 

Aquest és el principal objectiu de la marxa que es fa aquest diumenge amb inici i arribada a la platja dels Pins. Les inscripcions les podeu fer a les 9 del matí el mateix dia de la marxa. Amb el preu de la inscripció, que són 3 euros, es fa una crida a la participació perquè amb els diners que es recullin, es destinaran a millores al pati de l’escola. Núria Grau, directora del centre ha explicat que calen elements adaptats a les necessitats dels alumnes com ara trapezis adaptats, plataformes que donin accés als alumnes de mobilitat reduïda i espais acollidors.

 

Ruben Santos, president de l’AMPA i Núria Grau han explicat que el centre dona servei als alumnes amb necessitats adaptades de la comarca. La marxa permetrà compartir amb les famílies i també amb els ciutadans, ja que un dels altres objectius és visiibilitzar als infants i joves del centre i estar presents com a ciutadans actius.

 

Tant l’AMPA com el l’escola d’Educació Especial Horitzó animen a tothom a participar a la marxa i a gaudir de l'experiència per avançar junts «cap a una societat cada cop més inclusiva».

 

1