Vés al contingut
1

Lluna Martí guanya la Trail Selva Marítima d'11K i Ízam Sánchez és 7è de la 22k

 

 

Lluna Martí ha necessitat 1 hora 3 minuts i 53 segons per acabar la cursa. A la de 22K, Ízam Sánchez ha trigat 2 hores 18 minuts i 50 segons per acabar i també cal destacar la 9ena posició de David Delgado, amb 2 hores 20 minuts i 13 segons, el que demostra el seu bon estat de forma. Un grup de pinedencs del Centre Excursionista Montpalau Team han competit a la Trail Selva Marítima que ressegueix la costa de la Selva.

El primer classificat ha estat Josu Urrestarazu en homes i Èlia Ferrer en dones. A la d'11K el primer classificat ha estat Marc Vallès amb 50 minuts i 50 segons i en dones la pinedenca Lluna Martí.

La cursa llarga ha començat a Tossa amb un recorregut que transcorre sempre arran de mar per cales on només s'hi pot arribar caminant, com la Morisca, i també ha travessat dos Jardins que són una icona, Pinya de Rosa i Mar i Murtra. La cursa ha acabat just davant de Sa Palomera.

La cursa té un desnivell positiu de 900 metres i també ha tingut premis pels primers classificats. Aquesta cursa sempre té molts participants perquè és una ocasió única a la Costa Brava.

Un grup de 10 corredors del Centre Excursionista Montpalau Team hi ha participat amb bons resultats.

 

1

 

1

 

1

 

1